NORI SUSHI SASHIMI

NORI SUSHI SASHIMI This is how we roll!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1284 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nori Sushi Sashimi. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2022 om 19:59 Lekker eten en netjes op tijd bezorgd.
6 jul 2022 om 23:48 Begint een slechte tent te worden. Vorige keer dat ik het eten ophaalde speelden er kinderen in de keuken. Oude vieze zooi in de keuken. Personeel zet geen stap harder laten je gerust lang wachten. Bagger tent.
3 jul 2022 om 18:11 Rijst van de sushi was niet gaar. Als je nog geen rijst kunt koken dan kun je beter stoppen. Was de eerste en laatste keer voor bestellen. Jammer
2 jul 2022 om 21:50 De kwaliteit is flink achteruit gegaan. Daarnaast ook schandalig weinig en niet vers.
23 jun 2022 om 23:56 Eten zou om 20.30 bezorgt worden. Meerdere malen gebeld ivm telaat 3 verschillende smoezen gehoord. Uit eindelijk was het er om 22.10 we zijn meerdere malen asociaal tewoordt gestaan. Het eten leek wel of het van afstand in de bakken waren gegooid.
6 jun 2022 om 7:36 We hebben twee en half uur moeten wachten en drie keer gebeld met verkeerde informatie over de bezorgtijden. Er miste 12 sushi’s en de garnalen zaten niet in de soep. Geen excuses gehad. Heel teleurstellend.
5 jun 2022 om 21:57 2 uur en 20 minuten moeten wachten..
5 jun 2022 om 21:03 Bezorgtijden zijn slecht!Om 17:00 eten besteld wat ik graag om 18:45 wou laten bezorgen. Rond 19:45 was het eten er nog niet.Gebeld en ze zeiden dat het met spoed eraan kwam. Uit eindelijke kwam het eten pas om 20:45.. 2 uur later. Echt belachelijk!!
31 mei 2022 om 20:47 Ik had ruim van tevoren besteld dus bezorgtijd is eigenlijk niet relevant. Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd.
29 mei 2022 om 4:52 Eten was prima, helaas ondanks dat het eten al smiddags 14.30 was besteld voor 18.30, was het er pas omstreeks 19.45…
3 mei 2022 om 22:52 Wat een k*t tent. Als je je niet kan houden aan de bezorgtijden bied het dan niet aan. Bestel je al vroeg en dan dan nog 3 kwartier later dan de aangegeven bezorgtijd pas je eten ontvangen. Nooit meer!
3 apr 2022 om 20:07 Heerlijk gegeten. Alles was goed geleverd en fijn op tijd. Zeker een aanrader.