NORI SUSHI SASHIMI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nori Sushi Sashimi. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 20:51 Prima sushi maar bezorging duurde 2 uur en 15min……. Terwijl op de site 40 min werd gezegd
23 nov 2022 om 21:31 Niet meer zo lekker als vroeger. Jammer! Sushi was koud en de bijgerechten waren minimaal qua hoeveelheid waar je relatief veel voor betaald. Jammer..
20 nov 2022 om 19:02 Sushi was heerlijk vers.Had wel ietsje meer saus op sommige sushi gekunt. Bezorging zelfs iets eerder, dan de afgesproken tijd
27 aug 2022 om 20:01 Ik heb anderhalf uur op mijn bestelling moeten wachten. Eten was lekker en nog wel warm, alleen jammer dat er weinig vlees in zat. Ik zal niet meer bestellen.
15 aug 2022 om 14:24 Kwalitatief prima eten, helaas ook bij ons i.p.v. na 45 minuten bezorgd, na 90 minuten. Jammer.
14 aug 2022 om 23:07 Lekkere sushi en vriendelijke bezorging. Het duurde wel even voordat de sushi er was maar dan kan ook te maken hebben met dat het zondag avond was en het was ontzettend warm vandaag. Maar zeer tevreden.
24 jul 2022 om 19:59 Lekker eten en netjes op tijd bezorgd.
6 jul 2022 om 23:48 Begint een slechte tent te worden. Vorige keer dat ik het eten ophaalde speelden er kinderen in de keuken. Oude vieze zooi in de keuken. Personeel zet geen stap harder laten je gerust lang wachten. Bagger tent.
3 jul 2022 om 18:11 Rijst van de sushi was niet gaar. Als je nog geen rijst kunt koken dan kun je beter stoppen. Was de eerste en laatste keer voor bestellen. Jammer
2 jul 2022 om 21:50 De kwaliteit is flink achteruit gegaan. Daarnaast ook schandalig weinig en niet vers.
23 jun 2022 om 23:56 Eten zou om 20.30 bezorgt worden. Meerdere malen gebeld ivm telaat 3 verschillende smoezen gehoord. Uit eindelijk was het er om 22.10 we zijn meerdere malen asociaal tewoordt gestaan. Het eten leek wel of het van afstand in de bakken waren gegooid.
6 jun 2022 om 7:36 We hebben twee en half uur moeten wachten en drie keer gebeld met verkeerde informatie over de bezorgtijden. Er miste 12 sushi’s en de garnalen zaten niet in de soep. Geen excuses gehad. Heel teleurstellend.